قیمت زرشک زیر تالاری بسته به کیفیت و نوعی که دارد، نسبت به دیگر نوعهای زرشک متفاوت میباشد.
اما سوال مهم این است که منظور از زرشک زیر تالاری چیست؟ و اینکه قیمت زرشک زیر تالاری چقدر میباشد؟ در ادامه به پاسخ به این مسائل پرداخته میشود.
زرشک زیر تالاری گونهای از انواع گونههای زرشک خشک میباشد. بیشترین تولید این نوع زرشک در استان خراسان جنوبی میباشد. این استان بیش از ۹۵ درصد تولید زرشک جهان را به خود اختصاص داده است. از این حیث یک محصول استراتژیک و اقتصادی برای این استان میباشد. همان طور که می دانید به دلیل پایین بودن قیمت پسته خام با پوست امروز، این محصول خریداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
انواع زرشک خشک
محصول زرشک در ماههای مهر و آبان برداشت میشود. روشهای برداشت زرشک و نحوه خشک کردن آن انواع مختلفی دارد، که با نوع زرشک تولیدی رابطه مستقیمی دارد. تقریبا تمام مردم ایران زرشک را به صورت زرشک خشک میشناسند.
زرشک خشک تولیدی در استان خراسان جنوبی به سه دسته تقسیم میشود:
- زرشک پفکی
- زرشک زیر تالاری
- زرشک دانه اناری
هر کدام از ارقام بالا دارای کیفیت های متفاوتی می باشند که ارتباط مستقیمی با نحوه خشک شدن دارد. پسته خام یکی از بهترین نوع آجیل می باشد که برای بدن و به خصوص کم خونی بسیار مفید است و مورد علاقه همه می باشد.
در انتها فیلمی از معرفی انواع زرشک و نحوه تولید آن دیده می شود.
زرشک زیر تالاری چیست؟
همان طور که گفته شد زرشک زیر تالاری یکی از انواع زرشک خشک موجود در بازار میباشد. روش تولید زرشک زیرتالاری با زرشک پفکی و زرشک دانه اناری تا حدودی متفاوت میباشد، به طبع کیفیت و قیمت زرشک زیر تالاری هم نسبت به قیمت زرشک پفکی و قیمت زرشک دانه اناری متفاوت میشود.
زرشک زیر تالاری در واقع مخلوطی از زرشک پفکی و زرشک دانه اناری میباشد. برای تولید این نوع محصول زرشک تازه به صورت شاخه چیده میشود و برای خشک کردن بر روی تالارهای موجود در انبارها و سوله ریخته میشود. در حین انجام این کار و در طول زمان خشک شدن زرشک بر روی تالار که به مدت چند ماه به طول میانجامد، مقداری از زرشکها بر روی زمین زیر تالارها ریخته میشود که ترکیبی از زرشک پفکی و زرشک دانه اناری میباشد، که به آن زرشک زیر تالاری گفته میشود.
فروش عمده زرشک زیر تالاری
زرشک زیر تالاری غالبا برای افراد و سازمان هایی مناسب است که به دنبال زرشکی با کیفیت نزدیک به زرشک پفکی و قیمتی مناسب تر هستند.
خرید عمده زرشک زیر تالاری غالبا توسط رستوران ها ، آشپزخانه ها ، مراکز و سازمان ها ، بیمارستان ها و دانشگاه ها و غالب مراکز بسته بندی زرشک انجام می شود.
برای خرید عمده محصولاتی مانند زرشک ارتباط با مراکز فروش معتبر بسیار ضروری می باشد چرا که این نوع محصولات پتانسیل بالایی برای تقلب و فروش به صورت ترکیب زرشک با کیفیت و بی کیفیت دارند.
از این رو ارتباط و شناسایی مراکز معتبر و مشاوره با افراد با تجربه این حوزه برای خریداران لازم می باشد.
صادرات زرشک زیر تالاری
میزان تولید زرشک زیر تالاری نسبت به دو نوع زرشک دیگر بسیار کمتر و محدودتر می باشد و بالطبع میزان خرید و فروش آن بسیار کمتر از ارقام دیگر می باشد.
در بازارهای بین المللی زرشک زیر تالاری چندان شناخته شده نیست و اغلب خریداران زرشک از کشورهای دیگر به دنبال زرشک دانه اناری و پفکی هستند..
صادرات زرشک زیر تالاری هم اغلب به کشورهایی که به دنبال کیفیت و قیمت مناسب هستند، انجام می شود.
این محصول به کشورهایی مانند روسیه ، ترکیه ، اردن و … انجام می شود.
فروش عمده زرشک در مرکز فراوری زرشک همتا
همانطور که در بالا توضیح داده شد، ارتباط با مراکز فروش معتبر جهت خرید عمده محصولات فله مانند زرشک امری لازم و ضروری است.
مراکز فراوری و نمایندگی های آنها یکی از بهترین گزینه ها برای خرید زرشک می باشد.
اغلب مراکز فراوری زرشک در استان خراسان جنوبی و شهرهای قاینات و بیرجند قرار دارند.
این مراکز زرشک ها را به صورت با خار و برگ از کشاورزان خریداری می نمایند و پس از انجام مراحل سورتینگ و بسته بندی به بازارها عرضه می نمایند.
غالبا تجار عمده و عمده فروشان در شهرهای مشهد و تهران زرشک مورد نیاز خود را از این مراکز تهیه می نمایند.
خرید زرشک به صورت عمده از مراکز فراوری مزایای بسیار زیادی دارد که در ادامه به مهمترین این موارد اشاره می شود:
- تولید انواع زرشک در کیفیت های متفاوت
- توانایی تامین در تناژهای بسیار بالا
- امکان بسته بندی مطابق سفارش مشتری
- امکان خرید با قیمت مناسب به دلیل حذف واسطه ها و دلال ها
- تضمین کیفیت محصول
- و …
شناسایی این مراکز فراوری و یا نمایندگی های آنها با استفاده از وبسایت های تخصصی زرشک به راحتی انجام می شود و خریداران از نقاط دوردست به راحتی می توانند این مراکز را شناسایی و با استفاده از راه های ارتباطی موجود با این مراکز ارتباط برقرار نمایند.
قیمت زرشک زیر تالاری
همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد زرشک زیر تالاری مخلوطی از دو نوع زرشک پفکی و دانه اناری میباشد، که معمولا با ترکیب ۵۰ درصد زرشک پفکی و ۵۰ درصد زرشک دانه میباشد. پس یکی از مهمترین عوامل تعیین قیمت زرشک زیر تالاری، میزان زرشک پفکی موجود در آن میباشد.
با افزایش درصد زرشک پفکی از ۵۰ به بالا زرشک حاصل زرشک پفکی درجه ۲ و درجه ۳ میباشد.
برای تهیه زرشک زیر تالاری بسته به هدف افراد گزینههای مختلفی مانند خرید به صورت کیلویی و خرید به صورت فله میباشد.
قیمت زرشک زیر تالاری به صورت فله بسیار مناسبتر از حالت کیلویی و بسته بندی آن میباشد.
خرید این محصول به صورت فله به افرادی که به حجم بالایی از این محصول نیاز دارند، مانند تجار، بنکداران، رستورانداران و … توصیه میشود. برای خرید فله زرشک زیر تالاری یکی از بهترین راهها تهیه آن از مراکز فراوری زرشک استان خراسان جنوبی میباشد.
بازرگانی همتا با فعالیت در زمینه فراوری زرشک در شهرستان قاین میباشد که تمام افرادی که نیاز به تهیه این محصول را دارند میتوانند با ارتباط با این شرکت از مشاورههای لازم در ارتباط با نوع زرشک درخواستی برخوردار شوند.
برای خرید و اطلاع از قیمت زرشک زیر تالاری، پفکی و دانه اناری با ما در ارتباط باشید.