خرید مغز پسته در تهران را با مناسبترین قیمت تهیه کنید. انواع مغز پسته چیست ؟
کاربردهای مغز پسته چیست؟ مغز پسته به کدام کشورها صادر می شود؟
مغز پسته در چه صنایعی کاربرد دارد؟ مغز پسته به کدام کشورها صادر می شود؟
چگونه می توان مغز پسته در تهران را به قیمت درب کارخانه و بدون واسطه با مناسبترین قیمت تهیه کرد؟
قبل از اینکه به سوالات بالا بپردازیم ابتدا مختصرا به برخی تعاریف درباره ی مغز پسته می پردازیم :
تعاریف مربوط به مغز پسته
- به بخش خوراکی پسته که بدون پوست اول و دوم پسته می باشد، مغز پسته گفته می شود.
منظور از پوست اول و دوم پسته چیست؟
پوست پسته تشکیل شده از بافت های نرم و سختی که مغز پسته را می پوشاند که
پوست اول همان پوست تازه پسته در زمان برداشت پسته است.
پوست دوم همان پوست سخت پسته است که از مغز پسته محافظت می کند.
پوست سوم همان پوست نازکی است که روی مغز پسته کشیده شده است.
مغز پسته به طور کلی به سه دسته شکسته ، کال ، گندمی و سالم و درسته
نیز به صورت زیر تقسیم بندی می شود :
- مغز پسته شکسته : تعریف علمی مغز پسته شکسته عبارت است از پسته ای که
۹۰% آن روی الک با قطر چشمه های ۶ میلیمتر باقی بماند.
- مغز پسته کال : همان طور که از اسم آن مشخص است، این مغز قبل از آنکه به مرحله ی برداشت برسد
آن را از درخت جدا می کنند که بیشتر پسته های کشیده را اصطلاحا کال چینی می کنند
زیرا کال بودن پسته یکی از شرایط خلال پسته است.
- مغز پسته گندمی : مغزی است که از پسته های دهن بست روآبی نیز بیشتر به دست می آید
و کاربرهای مختلفی از جمله استفاده در بستنی ها معجون های مختلف ( در صورت واجد شرایط بودن) دارد.
- مغز پسته سالم و درسته :تعریف علمی مغز پسته سالم عبارت است از، پسته ای که حداکثر یک هشتم آن شکسته نباشد.
- رنگ مغز پسته :رنگ طبیعی مغز پسته که معمولا بر اساس رقم ، طول مدت رشد ، زمان چیدن پسته و
مدت نگهداری آن متغیر بوده و آمیزه ای از رنگ های کرم ، سبز ، بنفش ، صورتی و قرمز می باشد.
انواع مغز پسته
مغز پسته همانند پسته نیز به دو دسته گرد و کشیده تقسیم می شود که
هر کدام کاربردها و انواع مختلفی دارند که در زیر مختصرا توضیح داده شده است.
مغزپسته گرد
با نام تجاری (round kernel) کاربردهای مختلفی دارد
مثل مصرف آن به صورت خرده فروشی در آجیل فروشی ها ، مانند مغز پسته کله قوچی ، فندقی و . . .
مغز پسته کشیده
با نام تجاری(long kernel) بیشترین کاربرد و مصرف آن برای خلال پسته است
، در صورتی که مغز پسته دارای شرایط خاصی باشد که در زیر شرایط آن ذکر شده است
مانند مغز پسته ی احمدآقایی ، بادامی ، خنجری و اکبری و . . .
مغز پسته گندمی
مغزی است که از پسته های دهن بست روآبی نیز بیشتر به دست می آید و
کاربرهای مختلفی از جمله پودر پسته ( در صورت واجد شرایط بودن) دارد.
مغز پسته هراتی یا مغز جنگلی
این نوع مغز در شمال شرق ایران و در منطقه ی افغانستان بیشتر کشت می شود
به همین دلیل به پسته ی هراتی نیز معروف است ، این پسته تنها به دلیل سبز بودن بیش از حد
از آن در پودر پسته و مخصوصا در صنایع شیرینی پزی از آن استفاده می کنند.
مغز پسته سوپر یا مغز دو پوست
این مغز پسته چندین شرایط از جمله کال بودن را دارد و همانطور که در تعاریف بالا
انواع پوست پسته مشخص شد این نوع مغز فقط برای صادرات مناسب هست.
مغز پسته به کدام کشورها صادرات می شود؟
مغز های پسته بیشتر با توجه به نوع آن به کشورهای مختلفی صادرات می شود به عنوان مثال :
کشور ترکیه با توجه به اینکه خود به عنوان تولید کننده پسته در جهان معرفی می شود
به دنبال مغز هراتی یا همان مغز جنگلی است چونکه در این کشور
شیرینی به نام باقلوای ترکی تهیه می شود و و این شیرینی به مغز پسته سبز و پرروغن احتیاج دارد
به همین دلیل کشور ترکیه در برخی موارد مغز پسته خود را از ایران واردات می کند و به عنوان محصول ترکیه به سایر کشورها صادر می کند.
کشورهای عربی با توجه مسلمان بودن این کشورها، مناسبت ها و اعیاد آنان تعیین کننده ی مصرف آنها در مغز پسته است به عنوان مثال کشورهای عربی در ماه مبارک رمضان مصرف مغز پسته کال آنها برای مصرف در انواع شیرینی ها و بستنی از آن استفاده میکنند.
کشورهای اروپایی ، این کشورها با توجه به حساسیت زیاد نسبت به مواد غذایی به دنبال
پسته و مغز پسته هایی هستند که از از لحاظ بهداشتی مورد تایید آنها باشد و از همین رو
کشورهای اروپایی بیشتر به دنبال مغز پسته سوپر یا همان مغز دو پوست هستند و
بیشتر از آن در رستوران های لوکس خود در غذاهای گرانقیمت مصرف می کنند
به عنوان مثال از آن در کالباس های خود در رستوران بسیار شیک استفاده می کنند.
کاربردهای مغز پسته
مغز کاربردهای متفاوتی دارد که به شرح زیر است :
پودر پسته
از پودر پسته بیشتر برای شیرینی ها و بستنی های مختلف استفاده می شود که معمولا از مغز پسته های شکسته (معروف به لپه و دندانه ) ، مغز هراتی و گاهی اقات از مغز های گندمی نیز استفاده می شود.
خلال پسته
تعریف علمی خلال پسته عبارت است از بریده های طولی مغز پسته لپه شده است که پوست سوم آن کاملا گرفته شده و در امتداد طول مغز پسته به ۲ یا ۴ تکه تقسیم شده است و دو سر آن دارای انحنای طبیعی باشد.
خلال پسته بیشترین کاربرد آن در شیرینی پزی ها و بستنی است که خلال پسته دارای شرایطی به شرح زیر است
- باید پسته حتما از نوع کشیده باشد
- باید پسته حتما یا کال باشد یا خیلی سبز باشد
مغز پسته در تهران با مناسب ترین قیمت
شما برای خرید هر کالایی برای اینکه به مناسب ترین قیمت بتوانید آن را تهیه کنید باید تا حد امکان واسطه ها را دور بزنید تا بتوانید سود آن ها را کم کرده و کالا ی خود را با مناسب ترین قیمت تهیه کنید ، شما برای اینکه بتوانید پسته خود را با مناسب ترین قیمت ، به قیمت درب کارخانه تهیه کنید باید واسطه ها را حذف کنید و پسته را از کارخانه های ضبط پسته خریداری کنید. شما می توانید مغز پسته در تهران را با مناسب ترین قیمت تجربه کنید.
شرکت تجاری امین پسته دارای مجموعه ی ضبط پسته ، پسته را به صورت مستقیم از کشاورز خریداری می کند و بدون واسطه و با مناسب ترین قیمت ، مغز پسته در تهران را به شما مشتریان عزیز تحویل می دهد.
شرکت تجاری امین پسته
ارائه دهنده ی انواع پسته و مغز پسته در تهران از جمله پسته احمدآقایی ، فندقی ، اکبری ، کله قوچی و . . . با مناسب ترین قیمت
برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.